front-page-bg

Special Effects

Larger Than Life er noget mere end alle de andre. Vi udvider og fornyer os hele tiden. Nogle af de special effects vi har som du kan få glæde af til festen kan f.eks være

Confetti
- super flot effekt der skydes af med trykluft. Helt ufarligt og vi anvender brandhæmmet confetti der ikke misfarver gulv og andre møbler. Giver festen et kæmpe løft.

LowFog
- kan lægge en helt særlig, nærmest magisk, stemning udover dansegulvet. Røg der lægger sig langs gulvet og giver en illusion af at festen foregår på skyerne.

CO2 effekt
- sepktakulær effekt der er kan fyres af undervejs i festen. Giver et super fedt udtryk, festen kan bringes til nye højder med denne effekt.

Laser
- en af de flotteste og lækreste lys-typer der findes. Vi har 17 lasere på lager og kan lave flotte shows og blande det med resten af lyset i god stil. Betagende og imponerende oplevelse der giver festen en ekstra dimension

Røg med farver
- vores helt nye røgmaskiner med indbygget RGB dioder gør det muligt ved hjælp af lys at farve røgen så den matcher temaet til  din fest.

LED skærme
- vores egne LED skærme på 13,3 m2 og 5,5 m2 er super anvendelige til utroligt mange ting. Lige fra video væg og effekt væg til gymnasier, handelsskoler, byfester, live koncerter mv. Vi har visuals til den og den kan bruges til stort hvadsomhelst.

Ild
- vores nye Ild kanoner kan lave 4 forskellige farver og kan fjernstyres. Ild flammer og ild kugler flyver 3-4 meter op i luften. Det er en helt unik og meget kraftfuld effekt vi i ordets bogstavligste forstand varmt kan anbefale.